VTEM skitter

Квалитет

Соработката со најголемите фирми во Македонија е гаранцијата за нашиот квалитет
VTEM skitter

Сигурност

Безбеден транспорт со сигурни возила и возачи
VTEM skitter

Брзина

Секогаш на време

Зашто би не избрале нас?

Трнаспорт и логистика

Транспортот се врши со нови возила кои се опремени со рампи за истовар на робата и палетари. Сигурен и квалитетен транспорт на секаков вид на палетизирана или непалетизирана роба.

Палетизирана роба

Фургон возила кои собираат до 19 евро палети или 8.5 тона роба.

Непалетизирана роба

Непалетизрана роба до 48m3 во секаков облик и дензии кои не отспапуваат од дозволените.

Услуги

Сајтот користи cookies (колачиња) како би во овозможил подобар и побрз пристап при Вашето повторно пријавување на сајтот. Со кликање на “ПРИФАТИ”, Вие се согласувате да се користат сите cookies.

Новости

 • DAF тестира камиони, движејќи се на мала оддалеченост

  Modified Date: 19 Април 2016
  DAF Trucks во соработка со фирмите TNO, NXP и Ricardo го развива проектот EcoTwin кој ќе учествува во европската иницијатива за камиони, движејќи се во...

  Scania наполни 125 години

  Modified Date: 05 Април 2016
  Шведскиот производител кој сега е дел од Volkswagen AG го започнува своето постоење во 1891 година како приватно претпријатие за производство на...

  Новите патарини во Белгија

  Modified Date: 19 Април 2016
  Новиот систем за патно полнење на тешки камиони над 3,5 тони во Белгија стапи на сила. Според него камионите над 3,5 тони плаќаат меѓу 0,074 и 0,292 евра...
 • ПОЛИТИКА ЗА КОЛАЧИЊА

  Modified Date: 15 Декември 2021
    ПОЛИТИКА НА КОРИСТЕЊЕ НА КОЛАЧИЊА Кат Транс Дооел Скопје ја цени вашата приватност. Со цел да разбереме како луѓето ја користат нашата веб страна и да ја...