VTEM skitter

Квалитет

Соработката со најголемите фирми во Македонија е гаранцијата за нашиот квалитет
VTEM skitter

Сигурност

Безбеден транспорт со сигурни возила и возачи
VTEM skitter

Брзина

Секогаш на време
КОНТАКТ
Адреса:
ул. Козара бр.24
Скопје
1000
Македонија
Мобилен:
070 716 036, 070 436 307
Испратете е-порака. Сите полиња со ѕвездичка (*) се задолжителни.